Who am I O Lord God?

In Second Samuel, chapter seven, verse eighteen, the Lord did not give David His covenant promise because of merit, righteousness, or good deeds: but establishment came out of His mercy and grace for the sake of His Word, the glory of His name, the destiny of His people Israel, and ultimately the salvation of all nations, similar to verses twenty-one, twenty-six, chapter five, verse twelve, and Isaiah eleven, verses one, and ten, respectively. David accepted the promise of the Lord in humility and faith. Being in the position of king, he went in and sat n the tent where the ark, the symbol of God’s presence, was. As sitting does not seem to have been the normal posture for prayer, David sat to meditate and afterward stood up to pray.
Who am I to the Lord God is the question David presents at the beginning of this primary verse and is the start of his prayer until the end of verse twenty-nine. At every significant point in his life, David’s first care is to take what he has in his mind before the Lord. The place David went must be the tent pitched for the ark. Here he sat to meditate in God’s presence upon the communication which had now made to him and then to offer his thanksgiving as in Second Samuel eighteen to twenty-one, praise in verses twenty-two through twenty-four, and prayer in twenty-five to twenty-nine.
Believers who approach God in humility and faith are the ones who seem to have favor from Him. The Lord works through the servants to accomplish His will, not necessarily because they live perfect lives. David was a man after the heart of God, yet he did sin. However, this does not give others a warrant to do what David did because he did not see his future and planned to do what he did. However, believers who approach God in all matters, even if deciding whether simple or not, could

Кто я, Господь Боже?

Во второй книге Царств, седьмая глава, стих восемнадцатый, Господь дал Давиду Свое обещание завета не из-за заслуг, праведности или добрых дел, но установление произошло по Его милости и благодати ради Его Слова, славы Его имени, судьбы Его народа Израиля и, в конечном счете, спасения всех народов, подобно стихам двадцать один, двадцать шесть, пятая глава, стих двенадцатый, и одиннадцать стихов Исаии, стихи первый и десятый соответственно. Давид принял обещание Господа со смирением и верой. Находясь в положении царя, он вошел и сел в шатре, где находился ковчег, символ присутствия Бога. Поскольку сидение, похоже, не было нормальной позой для молитвы, Давид сел, чтобы медитировать, а затем встал, чтобы помолиться.

Кто я для Господа Бога – это вопрос, который Давид ставит в начале этого основного стиха и является началом его молитвы до конца двадцать девятого стиха. В каждый важный момент своей жизни Давид в первую очередь заботится о том, чтобы предстать перед Господом тем, что у него на уме. Место, куда пошел Давид, должно быть, было шатром, разбитым для ковчега. Здесь он сидел, чтобы размышлять в присутствии Бога над сообщением, которое он теперь сделал, а затем вознести свою благодарность, как во второй книге Царств с восемнадцати по двадцать один, хвалу в стихах с двадцать второго по двадцать четвертый и молитву с двадцати пяти по двадцать девять.

Верующие, которые приближаются к Богу со смирением и верой, — это те, кто, кажется, имеет благосклонность от Него. Господь действует через слуг, чтобы исполнить Его волю, не обязательно потому, что они живут совершенной жизнью. Давид был человеком по сердцу Божьему, но он согрешил. Однако это не дает другим права делать то, что сделал Давид, потому что он не видел своего будущего и планировал сделать то, что сделал. Тем не менее, верующие, которые обращаются к Богу во всех вопросах, даже если они решают, просто они или нет, потенциально могут жить в соответствии со Словом Божьим.

Хто я, Господи Боже?

У другому Самуїлі, розділ сьомий, вірш вісімнадцятий, Господь дав Давидові обіцянку завіту не через заслуги, праведність чи добрі справи, але встановлення виникло з Його милості та благодаті заради Його Слова, слави Його імені, долі Свого народу Ізраїля і, зрештою, спасіння всіх народів, подібно до віршів двадцять перший, двадцять шостий, розділ п’ятий, вірш дванадцятий та одинадцятий вірші Ісаї, вірші перший і десятий відповідно. Давид прийняв обіцяння Господа зі смиренням і вірою. Перебуваючи в положенні царя, він увійшов і сів у намет, де знаходився ковчег, символ Божої присутності. Оскільки сидіння, здається, не було нормальною позою для молитви, Давид сів, щоб медитувати, а потім встав, щоб помолитися.

Хто я для Господа Бога – це питання, яке Давид ставить на початку цього основного вірша і є початком його молитви до кінця двадцять дев’ятого вірша. У кожен важливий момент свого життя перша турбота Давида полягає в тому, щоб прийняти те, що він думає, перед Господом. Місцем, куди пішов Давид, повинен бути намет, встановлений для ковчега. Тут він сидів, щоб роздумувати в присутності Бога над повідомленням, яке тепер йому дали, а потім висловити свою подяку, як у другому Самуїлові вісімнадцять-двадцять один, хвалити у віршах з двадцять другого по двадцять четвертий і молитися у двадцять п’ять-двадцять дев’ять.

Віруючі, які звертаються до Бога зі смиренням і вірою, є тими, хто, здається, має прихильність від Нього. Господь працює через слуг, щоб виконати Його волю, не обов’язково тому, що вони живуть досконалим життям. Давид був людиною за серцем Божим, але грішив. Однак це не дає іншим права робити те, що зробив Давид, тому що він не бачив свого майбутнього і планував зробити те, що зробив. Тим не менше, віруючі, які звертаються до Бога в усьому, навіть якщо вирішують, просте чи ні, потенційно можуть жити згідно з Божим Словом.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *