He shall be lent to the Lord

In Samuel, chapter One, verse twenty-eight, Hannah is an example of a praying and godly mother. When she first desired to have a child, she prayerfully and purposefully presented her child before the Lord. Hannah regarded her son as a gracious gift from God and expressed her intentions to fulfill her vow by dedicating him to the Lord.
To be lent to the Lord is to be employed in his service, not for a few days, months, or years, but for his whole life. To be of service to help others to come to know God and have a relationship with Him through His Son: Jesus Christ. The opportunity for the child to experience the power of God working through his life to change the lives of others. Similar to how God sent Jesus to save humanity from destruction. The chance to be a part of the family of God in heaven.
Hannah’s example of praying for her child is the key to the sign of protection from God Himself. She decides to rest the responsibility in His hands. Even though the child is very young and might not know right from wrong, Hannah is already paving the way for God to intervene on her child’s behalf. Hannah’s example of praying and serving Him faithfully, she will receive God’s favor both for herself and her child.
Today, some parents do pray for their kids. Other guardians teach their children to be careful of following bad influences, which most folks are encouraged to do for their relatives. However, the truth is all of us were born in sin. Psalms Fifty-One, known as “the penitent Psalm,” gives us an idea about all of us in verse two. Even though this chapter is about what David did and sinned against God, he reminds us of where we came from. Therefore, no matter how careful we might be with our kids, they will encounter sinful situations.
Daily prayer by the parents for their kids to God will touch the heart of God to work on our behalf. Most importantly, coming from a believer who serves Him.

Он будет одолжен Господу

В книге Самуила, глава первая, стих двадцать восьмой, Ханна является примером молящейся и благочестивой матери. Когда она впервые захотела иметь ребенка, она с молитвой и намерением представила своего ребенка перед Господом. Ханна считала своего сына милостивым даром от Бога и выразила намерение исполнить свой обет, посвятив его Господу.

Быть одолженным Господу – значит быть занятым в Его служении не на несколько дней, месяцев или лет, а на всю Его жизнь. Быть полезными, чтобы помочь другим познать Бога и иметь отношения с Ним через Его Сына: Иисуса Христа. Возможность для ребенка испытать силу Бога, действующую через всю свою жизнь, чтобы изменить жизнь других. Подобно тому, как Бог послал Иисуса, чтобы спасти человечество от гибели. Возможность быть частью семьи Бога на небесах.

Пример Ханны в молитве за своего ребенка является ключом к знаку защиты от Самого Бога. Она решает возложить ответственность на Его руки. Несмотря на то, что ребенок очень маленький и может не знать правильного от неправильного, Ханна уже прокладывает путь для Бога, чтобы вмешаться от имени ее ребенка. Пример Ханны молиться и верно служить Ему, она получит Божью милость как для себя, так и для своего ребенка.

Сегодня некоторые родители молятся за своих детей. Другие опекуны учат своих детей быть осторожными, следуя плохим влияниям, которые большинство людей поощряют делать для своих родственников. Однако правда в том, что все мы родились в грехе. Псалом Пятьдесят один, известный как «кающийся Псалом», дает нам представление обо всех нас во втором стихе. Несмотря на то, что эта глава о том, что Давид сделал и согрешил против Бога, он напоминает нам о том, откуда мы пришли. Поэтому, независимо от того, насколько осторожны мы можем быть с нашими детьми, они будут сталкиваться с греховными ситуациями.

Ежедневная молитва родителей за своих детей к Богу коснется сердца Бога, чтобы работать от нашего имени. Самое главное, исходящее от верующего, который служит Ему.

Він буде позичений Господу

У Самуїла, глава перша, вірш двадцять восьмий, Анна є прикладом молитовної і благочестивої матері. Коли вона вперше захотіла мати дитину, вона з молитвою і цілеспрямовано представила свою дитину перед Господом. Ханна вважала свого сина милостивим даром від Бога і висловила наміри виконати свою обітницю, присвятивши його Господу.

Бути позиченим Господу—це бути зайнятим у служінні Йому не кілька днів, місяців чи років, а все Його життя. Допомагати іншим пізнавати Бога і мати стосунки з Ним через Його Сина: Ісуса Христа. Можливість для дитини відчути силу Божу, яка працює протягом усього її життя, щоб змінити життя інших. Подібно до того, як Бог послав Ісуса, щоб врятувати людство від знищення. Шанс бути частиною сім’ї Бога на небесах.

Приклад молитви Анни за свою дитину є ключем до знаку захисту від Самого Бога. Вона вирішує покласти відповідальність на Його руки. Незважаючи на те, що дитина дуже маленька і, можливо, не відрізняє правильне від неправильного, Ханна вже прокладає шлях для Бога, щоб втрутитися заради її дитини. Приклад молитви та вірного служіння Йому для Анни, вона отримає Божу милість як для себе, так і для своєї дитини.

Сьогодні деякі батьки моляться за своїх дітей. Інші опікуни вчать своїх дітей бути обережними з поганим впливом, що більшість людей заохочуються робити для своїх родичів. Однак правда в тому, що всі ми народилися в гріху. Псалми п’ятдесят перші, відомі як «псалом, що кається», дають нам уявлення про всіх нас у другому вірші. Незважаючи на те, що цей розділ розповідає про те, що зробив Давид і згрішив проти Бога, він нагадує нам про те, звідки ми прийшли. Тому, незалежно від того, наскільки обережними ми будемо з нашими дітьми, вони зіткнуться з гріховними ситуаціями.

Щоденна молитва батьків за своїх дітей до Бога торкнеться Божого серця, щоб воно працювало заради нас. Найголовніше, що виходить від віруючого, який служить Йому.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *