Faithful priest

In First Samuel, chapter Two, verse thirty-five, describes the faithful priest, which refers to Samuel, who became a judge and a prophet. At an early age, he was in training by the high priest Eli for his sacred duties, as in chapter One, verses twenty-four through twenty-eight, and eventually succeeded him. Samuel was consistently faithful to God throughout his life. In this way, he points to the perfect priest, Jesus, the Messiah, the Anointed One, as in Hebrews Five, verse six.
Above all, a priest was to be faithful, which is to adhere firmly to what is in God’s heart and Word that implies steadfast allegiance, devotion, fidelity, and an unwillingness to turn aside from God and His ways. The New Testament teaches that only those who have demonstrated faithfulness to God are to be spiritual leaders of God’s people. Evidence is in Matthew twenty-four, verse forty-five, chapter twenty-five, verse twenty-one, First Timothy three, one through thirteen, chapter four sixteen, and Second Timothy two, verse two, respectively.
A faithful priest will be in communion with God to help guide and direct the children. This priest will be unlike Eli: he will do what is in the Lord’s heart and mind. They will not follow the ways such as Eli’s sons, who were not faithful and did not carry out the intent of God’s will for the people bringing their offerings to sacrifice. However, the Lord will raise faithful priests, and God promises the priest’s role will be secure.
Today, there are few faithful priests in society. Still, there are many priests on so many different levels. However, God is the One who raises priests and not others: they must be from God and not self-proclaimed. Otherwise, they will not follow God’s way but create their own that will hurt others.
How would a believer know? If some corruption or something is happening within a congregation that surrounds the leader, that is how you know: by their fruits in how they operate away from the pulpit. God would not allow such behavior if the person came from Him. They may say they are, but their actions will speak louder than their words. Do not be deceived.

Верный священник

В тридцать пятом стихе второй книги Царств описывается верный священник, который относится к Самуилу, который стал судьей и пророком. В раннем возрасте первосвященник Илий готовил его к своим священным обязанностям, как в первой главе, стихи с двадцать четвертого по двадцать восьмой, и в конце концов сменил его. Самуил был неизменно верен Богу на протяжении всей своей жизни. Таким образом, он указывает на совершенного священника, Иисуса, Мессию, Помазанника, как в пятом стихе Послания к Евреям.

Прежде всего, священник должен был быть верным, то есть твердо придерживаться того, что в сердце и Слове Божьем, что подразумевает непоколебимую преданность, преданность, верность и нежелание отвернуться от Бога и Его путей. Новый Завет учит, что только те, кто проявил верность Богу, должны быть духовными руководителями Божьего народа. Доказательства находятся в двадцать четвертом стихе Евангелия от Матфея, стихе сорок пятом, двадцатом пятом стихе, двадцатом первом послании к Тимофею, с первого по тринадцатый, в четвертой главе шестнадцатого и во втором послании к Тимофею, во втором стихе, соответственно.

Верный священник будет находиться в общении с Богом, чтобы помогать направлять и направлять детей. Этот священник будет непохож на Илия: он будет делать то, что в сердце и разуме Господа. Они не пойдут по пути, как сыновья Илия, которые не были верны и не исполнили намерение Божьей воли для людей, приносящих свои жертвы в жертву. Тем не менее, Господь воспитает верных священников, и Бог обещает, что роль священника будет надежной. Сегодня в обществе мало верных священников. Тем не менее, есть много священников на самых разных уровнях. Однако Бог — это Тот, Кто воспитывает священников, а не других: они должны быть от Бога, а не самопровозглашенными. В противном случае они не пойдут по пути Бога, а создадут свой собственный, который причинит боль другим.

Откуда верующий может знать? Если какая-то коррупция или что-то в этом роде происходит в собрании, которое окружает лидера, вы узнаете об этом: по их плодам в том, как они действуют вдали от кафедры. Бог не допустил бы такого поведения, если бы человек произошел от Него. Они могут сказать, что это так, но их действия будут говорить громче, чем их слова. Не обманывайтесь.

Вірний священик

У другому розділі Першого Самуїла, вірші тридцять п’ятому, описується вірний священик, де йдеться про Самуїла, який став суддею і пророком. У ранньому віці він навчався у первосвященика Ілія для виконання своїх священних обов’язків, як у першому розділі, вірші з двадцять четвертого по двадцять восьмий, і врешті-решт змінив його. Самуїл був незмінно вірний Богові протягом усього свого життя. Таким чином, він вказує на досконалого священика, Ісуса, Месію, Помазаника, як у п’ятому вірші шостого послання до Євреїв.

Перш за все, священик повинен бути вірним, тобто твердо дотримуватися того, що є в Божому серці та Слові, що передбачає непохитну вірність, відданість, вірність та небажання відвернутися від Бога та Його шляхів. Новий Завіт навчає, що лише ті, хто виявив вірність Богові, мають бути духовними лідерами Божого народу. Докази є в Матвія двадцять чотирьох, вірші сорок п’ятому, главі двадцять п’ятому, вірші двадцять першому, першому Тимофію третьому, з першого по тринадцять, четвертому розділі шістнадцятому та другому Тимофію другому, вірші другому відповідно.

Вірний священик буде перебувати в спілкуванні з Богом, щоб допомагати направляти і направляти дітей. Цей священик буде не схожий на Ілія: він буде робити те, що в серці і розумі Господа. Вони не підуть шляхами, як сини Ілія, які не були вірними і не виконали намір Божої волі щодо людей, які приносили свої жертви в жертву. Однак Господь виховає вірних священиків, і Бог обіцяє, що роль священика буде захищена. Сьогодні вірних священиків у суспільстві мало. Тим не менш, є багато священиків на багатьох різних рівнях. Однак Бог є Тим, Хто виховує священиків, а не інших: вони повинні бути від Бога, а не самопроголошені. Інакше вони не підуть Божим шляхом, а створять свої, які завдадуть болю іншим.

Звідки віруючий дізнається? Якщо якась корупція або щось відбувається всередині збору, який оточує провідника, ви знаєте саме так: за їхніми плодами в тому, як вони діють далеко від кафедри. Бог не допустив би такої поведінки, якби людина походила від Нього. Вони можуть сказати, що це так, але їхні дії будуть говорити голосніше, ніж їхні слова. Не дайте себе обдурити.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *