Elimelech Naomi’s husband died

In Ruth, chapter one, verse three, Naomi was a faithful follower of the Lord who experienced great adversity. She and her family suffered the effects of famine and removal from their home. Furthermore, she lost her husband and her two sons. It appears that the Lord had forsaken her and even turned against her. However, her story shows that God continued to be concerned for her, working through others to help her in her time of need. 

Like Naomi, believers may be faithful and loyal to Christ yet experience great adversity in their lives: but this does not mean that God has forsaken or punished them. Scripture repeatedly emphasizes that God lovingly continues to cause all things to work together for good in times of trouble. All people will have to experience some form of problems in life, whether we are believers or not, rich or poor, no matter our skin color or background. These things are a part of life, and no one is exempt from them.

In chapter twenty-six of Matthew, the Son of God reveals in verse two that He will face and go through trouble soon and knows this ahead of time because His Father and Him are one. Later in the thirty-ninth stanza of the same chapter, Jesus prays to God and asks, “And He went a little further and fell on his face, and prayed, saying, O my Father, if it is possible, let this cup pass from me: nevertheless not as I will, but as thou wilt.” Then Jesus repeats the request in verses forty-four and again the third time in forty-four. Through this great example, the Son of God experiences that everyone, including those who serve God, especially, will undergo various trouble in their life. How frequent and how much is different for each person that serves God. Like Naomi, the Son of God, when we go through trials and testing, like a fire, we should come out of it like pure gold.

Умер муж Елимелех Наоми

В Книге Руфь, глава первая, стих третий, Ноеминь была верной последовательницей Господа, которая пережила великие невзгоды. Она и ее семья страдали от последствий голода и удаления из своего дома. Кроме того, она потеряла мужа и двух сыновей. Похоже, что Господь оставил ее и даже обратился против нее. Тем не менее, ее история показывает, что Бог продолжал заботиться о ней, работая через других, чтобы помочь ей в трудную минуту.

Как и Ноеминь, верующие могут быть верными и преданными Христу, но испытывать большие невзгоды в своей жизни, но это не значит, что Бог оставил или наказал их. Писание неоднократно подчеркивает, что Бог с любовью продолжает заставлять все вещи работать вместе во благо в трудные времена. Все люди должны будут испытывать ту или иную форму проблем в жизни, независимо от того, являемся ли мы верующими или нет, богатыми или бедными, независимо от нашего цвета кожи или происхождения. Эти вещи являются частью жизни, и никто не освобождается от них.

В двадцать шестой главе Евангелия от Матфея Сын Божий открывает во втором стихе, что Он скоро столкнется с неприятностями и пройдет через них, и знает об этом заранее, потому что Его Отец и Он едины. Далее в тридцать девятой строфе той же главы Иисус молится Богу и просит: «И Пошел Он немного дальше и упал на лицо Свое, и помолился, говоря: О Отец мой, если это возможно, пусть чаша сей пройдет от Меня: тем не менее не так, как Я хочу, но как Ты хочешь». Затем Иисус повторяет просьбу в стихах сорок четыре и снова в третий раз в сорок четыре. Благодаря этому великому примеру Сын Божий переживает, что каждый, в том числе и те, кто служит Богу, особенно, будет претерпевать различные неприятности в своей жизни. Как часто и насколько это отличается для каждого человека, который служит Богу. Подобно Ноеминь, Сыну Божьему, когда мы проходим через испытания и испытания, как огонь, мы должны выходить из него, как чистое золото.

Помер чоловік Елімелеха Наомі

У Рут, першому розділі, третьому вірші, Наомі була вірною послідовницею Господа, яка пережила великі негаразди. Вона та її сім’я постраждали від наслідків голоду та вивезення з дому. Крім того, вона втратила чоловіка та двох синів. Схоже, що Господь покинув її і навіть обернувся проти неї. Однак її історія показує, що Бог продовжував піклуватися про неї, працюючи через інших, щоб допомогти їй у час потреби.

Як і Наомі, віруючі можуть бути вірними і вірними Христу, але зазнають великих негараздів у своєму житті, але це не означає, що Бог покинув або покарав їх. Святе Письмо неодноразово наголошує, що Бог з любов’ю продовжує змушувати все працювати разом на благо в неспокійні часи. Всім людям доведеться відчувати певну форму проблем у житті, незалежно від того, віруючі ми чи ні, багаті чи бідні, незалежно від кольору нашої шкіри чи фону. Ці речі є частиною життя, і ніхто від них не звільняється.

що Він скоро зіткнеться з бідою і пройде через неї і знає це заздалегідь, тому що Його Батько і Він єдині. Пізніше в тридцять дев’ятій строфі того ж розділу Ісус молиться Богові і просить: «І пішов Він трохи далі, і впав на лице своє, і молився, кажучи: Отче мій, якщо це можливо, нехай ця чаша перейде від мене: проте не так, як я хочу, а як Ти в’янеш». Потім Ісус повторює прохання у віршах сорок чотири і знову втретє через сорок чотири. Через цей чудовий приклад Син Божий відчуває, що кожен, включаючи тих, хто служить Богові, особливо, зазнає різних проблем у своєму житті. Як часто і наскільки відрізняється кожна людина, яка служить Богу. Подібно до Наомі, Сина Божого, коли ми проходимо через випробування і випробування, як вогонь, ми повинні вийти з нього, як чисте золото.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *