They have rejected me

In First Samuel, chapter eight, verse seven, Israel’s government had been a theocracy: God ruled Israel as their king. He governed through direct guidance, through special revelation and the written word, and through chosen and anointed leaders. When Israel requested a monarchial government, her kings took office under hereditary succession rather than by God’s choice. The result was the reigns of evil and immoral kings that impaired God’s lordship over His people. At the end of history, God will again resume direct rule over His people through Jesus Christ “of his kingdom there shall be no end,” as in Luke one, verse thirty-three, first Timothy one, stanza seventeen, Revelation chapter twenty, four through six, and chapter twenty-one, one to eight, respectively.
God speaks to Samuel about the children of Israel. He desired his servant to hear them because their attention was not on Him but elsewhere. In a sense, God provided Samuel to be their spiritual tutor. In this way, the communication through His servant on behalf of the Israelites will be there even though they were not aware. God still would be present among them through Samuel: although the Israelites currently did not pay close attention to the Lord.
Today some believers face the same situation in their families, workplaces, and communities. The unbelievers, the religious, and the ungodly organizations do not acknowledge God but disregard Him. However, being spiritually blind, they do not realize that there are servants and leaders of God who are out in the world that represent. These different groups fail to understand God is still present among His people and will operate through them as a medium to continue to reach the lost souls and bring forth His Word. Unbelievers and the ungodly see the human appearance of God’s people before them. However, they do not know who is working through the believers.

Они отвергли меня

В седьмом стихе восьмой главы книги Царств правительство Израиля было теократией: Бог правил Израилем как их царь. Он управлял через прямое руководство, через особое откровение и письменное слово, а также через избранных и помазанных руководителей. Когда Израиль потребовал монархического правления, его цари вступили в должность по наследственной преемственности, а не по выбору Бога. Результатом стало правление злых и безнравственных царей, которые ослабили господство Бога над Его народом. В конце истории Бог снова возобновит прямое правление над Своим народом через Иисуса Христа «Царству Его не будет конца», как в Евангелии от Луки, первый стих, тридцать третий, первый стих к Тимофею, семнадцатая строфа, двадцать с четвертой по шестую главу Откровения и двадцать первая глава, с первой по восьмую, соответственно.

Бог говорит Самуилу о детях Израилевых. Он хотел, чтобы Его слуга услышал их, потому что их внимание было сосредоточено не на Нем, а на другом месте. В каком-то смысле Бог дал Самуилу быть их духовным наставником. Таким образом, общение через Его слугу от имени израильтян будет там, даже если они не знали об этом. Бог по-прежнему будет присутствовать среди них через Самуила, хотя израильтяне в настоящее время не обращают пристального внимания на Господа.

Сегодня некоторые верующие сталкиваются с такой же ситуацией в своих семьях, на работе и в общинах. Неверующие, религиозные и нечестивые организации не признают Бога, но пренебрегают Им. Однако, будучи духовно слепыми, они не понимают, что в мире есть слуги и лидеры Божьи, которые представляют. Эти различные группы не понимают, что Бог все еще присутствует среди Своего народа и будет действовать через них как посредник, чтобы продолжать достигать заблудших душ и нести Свое Слово. Неверующие и нечестивые видят перед собой человеческий облик Божьего народа. Однако они не знают, кто действует через верующих.

Вони відкинули мене

У Першому Самуїлі, восьмому розділі, сьомому вірші, уряд Ізраїлю був теократією: Бог правив Ізраїлем як їхній цар. Він керував через пряме керівництво, через особливе одкровення і написане слово, а також через вибраних і помазаних провідників. Коли Ізраїль зажадав монаршого уряду, його королі вступили на посаду за спадковою спадкоємністю, а не за Божим вибором. Результатом стало правління злих і аморальних царів, яке підірвало владу Бога над Своїм народом. Наприкінці історії Бог знову відновить пряме правління над Своїм народом через Ісуса Христа «царству Його не буде кінця», як у Євангелії від Луки, вірші тридцять третьому, першому Тимофію першому, строфі сімнадцятій, двадцятому розділі Об’явлення, з четвертого по шостий і двадцять першому, з першого по восьмий розділ відповідно.

Бог говорить Самуїлу про дітей Ізраїля. Він хотів, щоб Його слуга почув їх, бо їхня увага була зосереджена не на Ньому, а деінде. У певному сенсі Бог дав Самуїлу бути їхнім духовним наставником. Таким чином, спілкування через Його слугу від імені ізраїльтян відбуватиметься, навіть якщо вони про це не знали. Бог все ще буде присутній серед них через Самуїла, хоча ізраїльтяни в даний час не звертали пильної уваги на Господа.

Сьогодні деякі віруючі стикаються з такою ж ситуацією у своїх сім’ях, на робочих місцях і в громадах. Невіруючі, релігійні та безбожні організації не визнають Бога, але зневажають Його. Однак, будучи духовно сліпими, вони не усвідомлюють, що є слуги і провідники Божі, які є у світі, які представляють. Ці різні групи не розуміють, що Бог все ще присутній серед Свого народу і буде діяти через них як засіб, щоб продовжувати досягати загублених душ і приносити Своє Слово. Невіруючі і безбожні бачать перед собою людське явлення Божого народу. Однак вони не знають, хто працює через віруючих.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *